Ελλάδα

Κακοκαιρία στη Μακεδονία: Διακοπή κυκλοφορίας σε ιρλανδικές διαβάσεις και επαρχιακές οδούς λόγω της σφοδρής βροχής

Δείτε σε ποιους δρόμους απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε ιρλανδικές διαβάσεις και επαρχιακές οδούς στην κεντρική Μακεδονία, λόγω έντονων βροχών ή συσσώρευσης υδάτων ή υπερχείλισης ρεμάτων.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία διακόπηκε σε ιρλανδικές διαβάσεις μεταξύ Βέροιας – Λαζοχωρίου και Μακροχωρίου – Ταγαροχωρίου, στην Ημαθία, όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας για τις επιπτώσεις των σφοδρών βροχών στην περιοχή.

Επίσης οι αρχές έκλεισαν τις επαρχιακές οδούς Λειψυδρίου – Φαναρίου και Κιλκίς – Καρτερών, στο Κιλκίς, στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Φωτεινών – Φτέρης και σε ιρλανδική διάβαση στο ρέμα Ζιλιάνα στην επαρχιακή οδό Λεπτοκαρυάς – Σκοτίνας, στην Πιερία, σε δημοτική οδό που συνδέει την Όλυνθο με την επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών Σιθωνίας και σε ιρλανδική διάβαση στην Ολυμπιάδα, στην Χαλκιδική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα καταγγελία για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου που συνελήφθη για «φακελάκι»: «Αν δε δω 5.000 ευρώ, η πόρτα του χειρουργείου δεν ανοίγει»
«Τελικά το ποσό που μπορέσαμε να του δώσουμε ήταν πιο μικρό, το φακελάκι του δόθηκε πάνω από το κρεβάτι, πριν μπει για χειρουργείο»
Νέα καταγγελία για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου που συνελήφθη για «φακελάκι»: «Αν δε δω 5.000 ευρώ, η πόρτα του χειρουργείου δεν ανοίγει» 6