Ελλάδα

Κακοκαιρία στην Αθηνών – Λαμίας: Κανονικά πάλι τα φορτηγά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

«Μαλακώνει» κάπως τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία. Για τον λόγο αυτό αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τα όρια του νομού Αττικής.

Νωρίτερα την Τρίτη (25.01.2022), η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη (χ/θ 20,60) έως τα όρια του νομού Αττικής (χ/θ 58,520), από τις 14:45 μετά το μεσημέρι.

Όπως σημειώνει η Τροχαία Αττικής, η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας είχε ληφθεί «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες σκληραίνουν την στάση τους κλείνοντας και παρακαμπτήριους – Στις 16:00 κόβουν ξανά τη χώρα στα δύο
Οι λεγόμενοι «σκληροί» των μπλόκων σχεδιάζουν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μετά την Πρωτοχρονιά, με πανελλαδική σύσκεψη που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα
Τρακτέρ
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
41
Ανησυχία για την έξαρση της γρίπης: 400 παιδιά σε κάθε εφημερία στα Παίδων, το 1 στα 5 κάνει εισαγωγή
Η γρίπη μάλιστα, παρά την ανησυχητική της εικόνα δεν έχει φτάσει ακόμα στην πλήρη της έξαρση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στον Ιανουάριο, όταν θα ξανανοίξουν τα σχολεία
Γρίπη