Ελλάδα

Καλά νέα για τον 4χρονο Στέφανο που παραλίγο να καεί ζωντανός στη Λάρισα

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται για την υγεία του μικρού αγοριού από τη Λάρισα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς υπέστη εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του, από αναμμένο κερί γιατί το σπίτι που διέμενε μαζί με την μητέρα του δεν είχε ρεύμα.

Ο 4χρονος Στέφανος, αναπνέει πλέον μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη και η κατάσταση του παραμένει σταθερή. Να σημειωθεί βέβαια, πως το μικρό αγόρι παραμένει στην ΜΕΘ παίδων του Νοσοκομείο Αγλαΐας Κυριακού, λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που έχει υποστεί.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 4