Ελλάδα

Καλλιθέα: «Είμαι αθώα, αιμορραγούσε όταν ήρθε σπίτι», λέει η σύντροφός του 62χρονου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αθώα δηλώνει η 51χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 62χρονου συντρόφου της στην Καλλιθέα.

Ο άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στην Καλλιθέα με τη γυναίκα μιλώντας στον ΑΝΤ1 να τονίζει πως δεν έκανε τίποτα και πως εκείνη απλά διαπίστωσε τον τραυματισμό του.

«Το βράδυ της Παρασκευής ήρθε μεθυσμένος και ήταν τραυματισμένος όπως έκπληκτη διαπίστωσα όταν ξάπλωσε. Κουβάλαγε μαχαίρι στην κάλτσα του. Αιμορραγούσε του έδωσα πρώτες βοήθειες. Ειδοποίησα το ΕΚΑΒ αμέσως. Δεν θα του έκανα κακό αν και διαφωνούσαμε» δήλωσε η 51χρονη στον ΑΝΤ1

Oι γείτονες του ζευγαριού έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού.

Το 2012, υπήρξε σε βάρος της γυναίκας καταγγελία πως είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγό της με μαχαίρια, ενώ σε ημερολόγιο που φέρεται να κρατούσε είχε αναφέρει αρκετές φορές πως ήθελε να κάνει κακό στον σύντροφο της.

«Τον φιλοξενώ χρόνια. Έπινε πολύ, ορισμένες φορές ήταν βίαιος. Κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια», είπε στον ΑΝΤ1 η 51χρονη.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξίφος, αλλά και τρία μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στον 62χρονο, και το οποίο εντοπίστηκε πλυμένο.

O 62χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, ενώ η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη στην προφυλακισμένη γιατρό για την πλασμαφαίρεση - «Αγαπητή μου, δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά»
«Αντιλαμβάνομαι πως ζείτε έναν εφιάλτη. Όταν μπορέσεις πάρε με» έγραψε ο υπνοθεραπευτής στη γιατρό όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του τραγουδιστή
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και το εσωτερικό της κλινικής στο Κολωνάκι 21
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο αφόρτιστος απινιδωτής, η γραμμή που έδωσε η γιατρός και το μήνυμα του υπνωτιστή «θα τον στριμώξω εγώ»
«Δεν είχα ιδέα ότι τα μηχανήματα ήταν παράνομα, νομίζαμε ότι όλα ήταν νόμιμα. Είπα στην πρώτη μου κατάθεση ότι ο Μαζωνάκης ήρθε στις 15:30 γιατί αυτή ήταν η γραμμή που μας έδωσε η γιατρός» υποστήριξε στον ανακριτή η 55χρονη νοσηλεύτρια
Γιατρός 8
H στιγμή της έκρηξης σε κτίριο στην Πλάκα, πανικόβλητοι τρέχουν πελάτες ξενοδοχείου - Εικόνες απόλυτης καταστροφής από το σημείο
Το κτίριο όπου σημειώθηκε η έκρηξη έχει διαλυθεί πλήρως ενώ υπάρχουν θραύσματα και συντρίμμια σε μεγάλο κομμάτι του δρόμου - Η πυροσβεστική αναζητά 5 άτομα - «Σώθηκα από θαύμα» λέει αυτόπτης μάρτυρας
Έκρηξη στην Πλάκα
9