Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλλιθέα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται η 51χρονη

Καλλιθέα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται η 51χρονη

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη σύντροφος του 62χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή είχε προσαχθεί στην αστυνομία η 51χρονη, ενώ αυτή ήταν που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο διαμέρισμα της Καλλιθέας και παρέλαβε αιμόφυρτο τον 62χρονο.

Κατά την κατάθεσή της στην αστυνομία η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, καθώς αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας επέστρεψε μαχαιρωμένος από νυχτερινή έξοδο, ενώ αργότερα άλλαξε την κατάθεσή της λέγοντας πως αυτοτραυματίστηκε.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας μέσα στο σπίτι βρέθηκε ένας σουγιάς με ίχνη αίματος. 

Η 51χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στο ανακριτή με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.

«Έπινε πολύ, όπως και αυτή»

Κάτοικος της γειτονιάς, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι «ήταν μία περίπλοκη κατάσταση η σχέση τους. Αυτός είναι καλό παιδί αλλά έπινε πολύ όπως και αυτή». Ο γείτονας ανέφερε πως και στο παρελθόν είχε κληθεί ξανά η αστυνομία για κάτι αντίστοιχο.

Ακόμη μία γειτόνισσα σημειώνει ό,τι «στις 6.30 περίπου χθες τα ξημερώματα ακούσαμε που φώναζαν».

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Καλλιθέας εντόπισαν μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα, που φαίνεται και στις φωτογραφίες, την 51χρονη γυναίκα.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις