Ελλάδα

Καματερό: Άγρια καταδίωξη και σύλληψη δυο ατόμων που είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο – Καταδικασμένος για ληστεία ο ένας

Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το βράδυ (17.4.2023) δυο άτομα που είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στο Καματερό μετά από άγρια καταδίωξη σε δυο διαφορετικά σημεία της Αθήνας. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 7 ετών γα ληστεία, όπλα και εκρηκτικά.

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 22:30 στην οδό Αναπαύσεως στο Καματερό όταν τρία άτομα διέρρηξαν το αυτοκίνητο 22χρονου από την Αλβανία, έκλεψαν από μέσα το ηχοσύστημα και διέφυγαν με δικό τους όχημα, με το οποίο είχαν πάει στο σημείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία Αγίων Αναργύρων, που άρχισε να κάνει ελέγχους στο Καματερό, αλλά και σε άλλες περιοχές για τον εντοπισμό των δραστών. Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε γίνει η ληστεία να κινείται στην περιοχή των Ανω Λιοσίων.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στους επιβαίνοντες να ακινητοποιήσουν το όχημα, αλλά εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα στην συμβολή των οδών Καραβιάς και Κούνδουρου εντός καταυλισμού στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων και διέφυγαν πεζοί.

Οι άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ βγήκαν από το περιπολικό και τους κυνήγησαν. Λίγο μετά συνέλαβαν τον έναν. Πρόκειται για 25χρονο, για τον οποίο αποκαλύφθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή κάθειρξης 7 ετών, μήνα και χρηματικού ποσού 800 ευρώ για ληστεία και κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Η αστυνομία συνέχισε τις έρευνες και για το δεύτερο άτομο που ήταν στο όχημα που εγκαταλείφθηκε στα Άνω Λιόσια. Τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν τον εν λόγω 43χρονο σε άλλο όχημα στην περιοχή της Φυλής.

Μαζί του ήταν ένα άλλο άτομο ως συνοδηγός. Μόλις οι δυο άνδρες είδαν το περιπολικό ο οδηγός γύρισε το όχημα κάθετα στο δρόμο παρεμποδίζοντας τη σύλληψη και ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν άνδρα ηλικίας 43 ετών με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Το τηλεφώνημα του ανιψιού του 68χρονου στον εργοδότη του 22χρονου κατηγορούμενου ως συνεργού
«Δεν έφερε όπλο και δεν πυροβόλησε», λέει ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του διπλού εγκλήματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Αλλάζουν τα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα με την επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία
Η νέα τεχνική αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας θεραπεία για ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα σε αρχικά στάδια, με μεγάλη ακρίβεια και με λιγότερες παρενέργειες στους υγιείς ιστούς
istock