Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμίλα Πάρκερ: Η… νύφη το ‘σκασε και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο! [pics]

Καμίλα
Φωτογραφία Eurokinissi

Με ένα κατάλευκο, μακρύ φόρεμα με κεντήματα από την κορυφή μέχρι τα… νύχια, εμφανίστηκε η Καμίλα Πάρκερ στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Τετάρτης (09.05.2018).

Η Καμίλα Πάρκερ επέλεξε, λοιπόν, μια εμφάνιση… νύφης, επιμένοντας στο λευκό χρώμα, σε συνέχεια της πρώτης εμφάνισής της, όταν έφτασε στην Ελλάδα.

Στο Προεδρικό Μέγαρο, η Δούκισσα της Κορνουάλης έφτασε συνοδευόμενη από την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ Παυλοπούλου.

 

Η ξενάγηση με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Νωρίτερα, σήμερα, η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, και η Καμίλα Πάρκερ, επισκέφθηκαν το Μουσείο Μπενάκη.

Την πρόσκληση είχε απευθύνει η Μπέτυ Μπαζιάνα. Έτσι, η σύντροφος του πρωθυπουργού συνόδευσε την δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα στο κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη.

Η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει στη σημαντική αυτή συλλογή τη δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, όπως άλλωστε και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Το Μουσείο Μπενάκη αποτελεί τον παλαιότερο πολιτιστικό φορέα ιδιωτικού δικαίου στη χώρα και έναν από τους σημαντικότερους του είδους, αφού υπό την διεύθυνση του προσφάτως εκλιπόντα Άγγελου Δεληβορριά κατόρθωσε, όχι μόνο να αναπτυχθεί και να αποκτήσει διεθνή αίγλη, αλλά και να αναδείξει τη διαχρονικότητα των μορφών του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις