Ελλάδα

Καμίνης: Να αποφασίσουμε εμείς πώς θα διαχειριστούμε τα σκουπίδια

Να έχει το δικαίωμα κάθε δήμος «να αποφασίζει για τα του οίκου του» ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με αφορμή το θέμα των συμβασιούχων.

«Επιτέλους, ας μας αφήσουν ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας. Να αποφασίσουμε εμείς πώς θα διαχειριστούμε τα σκουπίδια, πόσους εργαζόμενους θα έχουμε, πόσους θα μπορούμε να προσλάβουμε» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί, στην εκπομπή του Σκάι «Πρώτη Γραμμή».

Αντίθετα, τώρα, προσέθεσε, «οι δήμοι περιορίζονται σε ρόλο τρίτου, σε μια διένεξη μεταξύ της Πολιτείας και των συμβασιούχων».

Σήμερα στο Δήμο Αθηναίων, ανέφερε, απασχολούνται 250 συμβασιούχοι, που είναι το 10% του συνόλου των εργαζομένων στην τομέα της καθαριότητας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γρίπη: Ρινικό εμβόλιο για παιδιά για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Το νέο ρινικό εμβόλιο χορηγείται με πιο «φιλικό» τρόπο για τα παιδιά και συγκεκριμένα με σπρέι που ψεκάζεται στη μύτη, γεγονός που αναμένεται να το κάνει πιο αποδεκτό από τα μικρά παιδιά
Φωτογραφία istock
Πρόστιμο 270.000 ευρώ και 5 μήνες φυλάκιση σε συνταξιούχο με τη βούλα του ΣτΕ – Είχε σκοτώσει με τσάπα 8 κουτάβια
Το Συμβούλιο Επικρατείας με την απόφασή του έκρινε ότι δεν παραβιάζονται οι συνταγματικοί κανόνες και μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα πρόστιμο και ποινή φυλάκισης
Κουτάβια 10