Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καραμπόλα θανάτου στην Εγνατία Οδό – Νταλίκα – φονιάς έπεσε πάνω σε 40 αυτοκίνητα – Τέσσερις νεκροί, ένας άνθρωπος κάηκε ζωντανός!

Καραμπόλα θανάτου στην Εγνατία Οδό – Νταλίκα – φονιάς έπεσε πάνω σε 40 αυτοκίνητα – Τέσσερις νεκροί, ένας άνθρωπος κάηκε ζωντανός!

– Εικόνες χάους στην Εγνατία Οδό, ανάμεσα στη Βέροια και την Κουλούρα από καραμπόλα νταλίκας με περίπου 40 αυτοκίνητα
– 10 σοβαρά οι τραυματίες – Σε εξέλιξη προσπάθεια απεγκλωβισμού οδηγών
– Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου πάνω στο οποίο έπεσε η νταλίκα βγήκε φλεγόμενος από το όχημά του – Δεν κατάφεραν να τον σώσουν
– Άμορφη μάζα έγιναν τα αυτοκίνητα πάνω στα οποία έπεσε η νταλίκα
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απίστευτη τραγωδία συνέβη στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του χωριού Μέση, ανάμεσα στην Κουλούρα και τη Βέροια. Ο πρώτος απολογισμός είναι τραγικός: τέσσερις νεκροί και 22 τραυματίες, 10 εκ των οποίων είναι σοβαρά.

Η τραγωδία συνέβη στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο.

Εξαιτίας έργων της ΔΕΗ στο συγκεκριμένο σημείο, είχε σχηματιστεί ουρά 35 αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες, και άγνωστο γιατί η νταλίκα δεν κατάφερε να σταματήσει. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο οδηγός της νταλίκας δεν φρέναρε καν.



Καθώς έπεσε πάνω στο πρώτο αυτοκίνητο, το ΙΧ και η νταλίκα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Σύμφωνα με όσα είπε στο thousandnews.gr η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Χρυσή Ματσικούδη,η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο, βγήκε φλεγόμενη από το αυτοκίνητό του αλλά δεν κατάφεραν να την σώσουν και κάηκε ζωντανή.




Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αυτοκίνητα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα. Υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, 10 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.



Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Υπάρχουν σε ορισμένα αυτοκίνητα εγκλωβισμένοι οδηγοί, με τους οποίους υπάρχει επικοινωνία και γίνεται προσπάθεια να τους απεγκλωβίσουν!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο οδηγός της νταλίκας, μάλλον ρουμανικής καταγωγής, αμέσως μετά το τροχαίο πήρε τα χαρτιά του και εξαφανίστηκε, όμως αργότερα εντοπίστηκε να συνελήφθη.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν κλείσει και τα δυο ρεύματα της Εγνατίας και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται από την παλαιά Εθνική οδό Κοζάνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ – Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες:
24oresimathia.gr, seleo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φονική καραμπόλα με νταλίκα στην Εγνατία Οδό – Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Καραμπόλα με νταλίκα λόγω έργων στην Εγνατία

15 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε