Ελλάδα

Καραμπόλα στην Αθηνών – Λαμίας και ουρές χιλιομέτρων στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθηνών – Λαμίας έπειτα από καραμπόλα στο ύψος της Βαρυμπόμπης. Σχεδόν ακινητοποιημένοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων σε μήκος χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το βράδυ της Κυριακής (21.11.2021) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών – Λαμίας, στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, λίγο πριν την έξοδο της Βαρυμπόμπης.

Οι οδηγοί έπρεπε να δείξουν υπομονή, καθώς οι ουρές που σχηματίστηκαν άρχιζαν σχεδόν από την έξοδο στα διόδια των Αφιδνών και έφταναν μέχρι την Κηφισιά.

Τροχονόμοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία, ενώ γερανοί ανέλαβαν να απομακρύνουν τα τέσσερα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην εθνική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού: «Έχουμε ενδείξεις ότι υπήρχαν χημικά στα Τέμπη, πάμε σε μία δίκη χωρίς ενόχους, τι να περιμένουμε;»
«Έχουμε χημικά εγκαύματα ακόμα και στους διασώστες, ιατροδικαστές που αναφέρουν εγκαύματα από έλαιο σιλικόνης - Τα δείγματα μετά τις εκταφές θα σταλούν στο εξωτερικό» δηλώνει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού
5
Πόρτα ασθενοφόρου άνοιξε ξαφνικά και μία ασθενής σε φορείο έπεσε στον δρόμο στην Αλεξανδρούπολη
Σε ένα φανάρι, ενώ το ασθενοφόρο ήταν σταματημένο μόλις άναψε πράσινο ξεκίνησε, το φορείο στο οποίο ήταν η ηλικιωμένη γυναίκα, βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα, χωρίς ωστόσο να ανατραπεί
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 3