Ελλάδα

Καταιγίδες με το θερμόμετρο πάνω από τους 36!

Οι καταιγίδες μικρής διάρκειας κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας  και η μη αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όποτε ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο  ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα βόρεια και τις απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές βροχές η καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, τη Στερεά και πιθανώς στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Περίμεναν πώς και πώς να πάνε να δουν τον ΠΑΟΚ» – «Όλοι είναι κάτω από 30 ετών» λέει φίλος των θυμάτων στο δυστύχημα της Ρουμανίας
«Πήγαιναν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο εξωτερικό» περιγράφει ο άνθρωπος που είδε κάποιους από τους φιλάθλους, λίγες ώρες πριν το μοιραίο ταξίδι
Τροχαίο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
Στο νοσοκομείο μια 17χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετατόπιση σπονδύλου στην Θεσσαλονίκη - Δέχτηκε επίθεση από τέσσερις ανήλικες
Οι ανήλικες ακινητοποίησαν την 17χρονη στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη με Καραμανλή και οι δύο άρχισαν να την χτυπούν βίαια στο κεφάλι και στην πλάτη, δίνοντάς της γροθιές και τραβώντας την από τα μαλλιά
Upset and depressed girl holding smartphone sitting on college campus floor holding head. University sad student suffering from depression sitting on floor at high school. Lonely bullied teen in difficulty with copy space. 16
«Προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας στη Ρουμανία μεταβαίνει στο σημείο της τραγωδίας» λέει το ΥΠΕΞ για το τροχαίο με τους 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ
«Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είναι από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το δυστύχημα σε άμεση επαφή και συνεργασία με τις ρουμανικές αρχές»
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία