Ελλάδα

Κατεχάκη: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά και συνέχισε να κινείται ανεξέλεγκτα στην κατηφόρα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Βύρωνα όταν ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και συνέχισε να κατηφορίζει φλεγόμενο.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου (9.11.2024) όταν ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο που κινούταν στη Λεωφόρο Κατεχάκη.

O οδηγός πρόλαβε να βγει έγκαιρα, έντρομος από το φλεγόμενο όχημα, το οποίο όμως συνέχισε να κινείται ανεξέλεγκτα στον κατηφορικό δρόμο για περίπου 200 μέτρα μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν φωτεινό σηματοδότη και σταμάτησε.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιά την Πέμπτη σε Αττική, Κρήτη, Εύβοια και σε περιοχές σε Πελοπόννησο και βόρειο Αιγαίο
Η Πολιτική Προστασία συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
Φωτιά στην Παλαιά Φώκαια 1
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 13χρονο που απαγχονίστηκε στη Φυλή - «Ήταν θύμα bullying, ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει»
Το παιδί φέρεται να βίωνε ακραίο bullying, έκανε αναρτήσεις σχετικές με την αυτοκτονία - Σοκάρουν οι μαρτυρίες συμμαθητών για τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωνε ο 13χρονος και για το challenge του TikTok που μέσω πνιγμού προκαλεί «ευφορία»
Αγόρι θύμα bullying 1