Ελλάδα

Καθίζηση και διακοπή κυκλοφορίας στη Θερμοπυλών στο κέντρο της Αθήνας, βίντεο

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται από την Τροχαία σε παράπλευρες οδούς της περιοχής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λόγω καθίζησης οδοστρώματος, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Θερμοπυλών, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αχιλλέως στο κέντρο της Αθήνας στο Μεταξουργείο.

Εξαιτίας της καθίζησης, η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται από την Τροχαία σε παράπλευρες οδούς της περιοχής, όπως η Πειραιώς ή η Λεωφόρος Αθηνών.

Η οδός Θερμοπυλών έμεινε «ερμητικά» κλειστή.

Η ΕΛΑΣ απέκλεισε την πρόσβαση στο σημείο, ενώ έσπευσε και προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας.

Η τρύπα είναι μικρής, σχετικά, διαμέτρου περίπου 50 εκατοστών, όμως έχει βάθος και εύρος γι’ αυτό, σύμφωνα με την Τροχαία, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να περάσει δίπλα της όχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προ των πυλών πενθήμερος καύσωνας: «Θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία, θα δούμε και 41 βαθμούς» λέει ο Λαγουβάρδος
«Από το Σάββατο και ειδικά την Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, μιλάμε δηλαδή για μία διάρκεια τεσσάρων-πέντε ημερών, η θερμοκρασία θα ανέβει περισσότερο»
καιρός
12