Ελλάδα

Καβγάς Μπαλάσκα – Κουβελιώτη για τον αστυνομικό που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία

Ένταση σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, όταν μία φράση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρου Μπαλάσκα, για τον νεκρό 17χρονο στη Βοιωτία, για τον θάνατο του οποίου κατηγορείται αστυνομικός, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη. 

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ένα παιδί έφυγε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα», με την έμπειρη αστυνομική ρεπόρτερ να απαντά: «Χάθηκε γιατί δεν είχε δίπλωμα; Aλήθεια τώρα; Ακούτε τι λέτε;» είπε η δημοσιογράφος και ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε εριστικά: «Σε ποιον; Σε εσάς; Ποτέ!».

«Στους γονείς! Στην οικογένεια!» απάντησε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Τι εννοείτε; Ότι όποιος δεν έχει δίπλωμα, πρέπει να εκτελείτε; Είναι δυνατόν; Αντί να εκπαιδεύσετε τους αστυνομικούς λέτε τέτοια πράγματα και έχει σκοτωθεί ένα παιδί 17 χρονών;».

Παράλληλα, ο Μπαλάσκας την κατηγορούσε ότι έχει… εμπάθεια με τους αστυνομικούς: «Είστε μανιακή αντι-αστυνομική! Ζητήστε συγγνώμη από τους αστυνομικούς».

«Ο ποινικός κώδικας λέει ότι όταν κάποιος δεν έχει δίπλωμα, έχει κυρώσεις, δεν λέει ότι εκτελείται» συνέχισε οργισμένη η δημοσιογράφος.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα στο 9.16

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο - ντοκουμέντο με την τρελή πορεία μεθυσμένης οδηγού στον Άλιμο όπου τράκαρε 11 παρκαρισμένα αυτοκίνητα
Η μεθυσμένη οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα, ενώ στα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε σε αστυνομικούς, έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει αυτά που είχε προκαλέσει
Άλιμος
Ένοπλες Δυνάμεις και Ισραήλ βρήκαν «την χρυσή τομή» για made in Greece συστήματα Διοίκησης – Ελέγχου του αντιαεροπορικού «θόλου»
Η εθνική συμμετοχή είναι σημαντική γιατί ο «θόλος» θα είναι ένα εθνικό σύστημα, με δυνατότητα εξέλιξης, αναβάθμισης και προσαρμογής τις επόμενες δεκαετίες
Ισραηλινό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας
Η κακοκαιρία στα Άγραφα άνοιξε δρόμο στα δύο - Κατολισθήσεις και ένα βουνό που... «κατέβηκε» στο χωριό
Ο Δήμος έχει ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ συνεδριάζει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ευρυτανίας, για να καταγραφούν οι ζημιές
Άγραφα: Η κακοκαιρία άνοιξε δρόμο στα δύο – Κατολισθήσεις και ένα βουνό που «κατέβηκε» στο χωριό
Η συγκινητική τοιχογραφία της Καλών Τεχνών για τους 200 εκτελεσμένους της Καισαριανής
Φοιτητές φιλοτέχνησαν έργο εμπνευσμένο από μία από τις αυθεντικές φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Πρωτομαγιάς του 1944, την ώρα που προχωρά η διαδικασία απόκτησης της ιστορικής συλλογής από το ελληνικό κράτος
Τοιχογραφία για τους 200 της Καισαριανής στην Καλών Τεχνών