Ελλάδα

Κερατσίνι: Δωρεάν πούλμαν για τα Λιπάσματα

Δωρεάν πούλμαν για να εξυπηρετεί τους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν την παραλιακή ζώνη των Λιπασμάτων αποφάσισε ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Τα πούλμαν έχουν προγραμματιστεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με αναχώρηση στις 8 και στις 9 το απόγευμα (δύο δρομολόγια) και αφετηρία το ΣΤ’ ΚΑΠΗ (Ρήγα Φεραίου 89).

Αφετηρία: ΣΤ’ ΚΑΠΗ

1η στάση: ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ

2η στάση: Δ’ ΚΑΠΗ (Περραιβού 87 & Τερψιχόρης)

3η στάση: Γ’ ΚΑΠΗ (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 16)

4η στάση: Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200)

Τέρμα: Πολυχώρος Λιπασμάτων

Για την επιστροφή από τον πολυχώρο των Λιπασμάτων, έχουν προγραμματιστεί δύο δρομολόγια, στις 23:30 το πρώτο και στις 00:30 το δεύτερο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Οι οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις μεταξύ δικηγόρων και δικαστών είναι αυτονόητες και δεν ποινικοποιούνται»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει πως δικαστής της υπόθεσης Φιλιππίδη και ο σύζυγός της διατηρούν στενές οικογενειακές σχέσεις με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσέρχονται στο Εφετείο 1