Ελλάδα

Κηδεία Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα: Λιποθύμησε η μητέρα του

Δεν άντεξε η χαροκαμένη μάνα στην κηδεία του αδικοχαμένου υποσμηναγού, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε τη Δευτέρα (30.01.2023) όταν το μοιραίο Φάντομ έπεσε στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια δυτικά του Κατάκολου.

Μόλις έβαλαν το φέρετρο με τον συγκυβερνήτη του Φάντομ στη νεκροφόρα, για να πάνε τον ηρωικό υποσμηναγό στο νεκροταφείο, ο γυναίκα λιποθύμησε και σωριάστηκε στο έδαφος. 

Παρευρισκόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν τη μητέρα του εκλιπόντος. Δευτερόλεπτα αργότερα, η ίδια πάλευε να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Τελικά κατάφερε να βρει τη δύναμη να συνέλθει και να σηκωθεί.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς του υποσμηναγού ακολούθησαν την πομπή από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη, όπου νωρίτερα έλαβε χώρα η εξόδιος ακολουθία, έως το χωριό Πικέρνι για την ταφή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Ξεκίνησαν οι εντατικοί οι έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Γρίφος με το καμένο αυτοκίνητο και την απανθρακωμένη σορό στη Βοιωτία - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το καμένο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα - Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα
Το καμένο αυτοκίνητο στη Βοιωτία