Ελλάδα

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Μια «θάλασσα» από στεφάνια στο Τατόι

Φτάνοντας σήμερα στο σημείο που έγινε η ταφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα δει γύρω από το μνήμα μια «θάλασσα» από στεφάνια που έστειλαν για να τον τιμήσουν. φίλοι, συγγενείς και επιχειρηματίες. 

Πάνω όμως στο μνήμα του τέως τοποθετήθηκαν στην σειρά όλα τα στεφάνια με τα ονόματα των παιδιών και της συζύγου του Αννας Μαρίας σαν μια ύστατη «αγκαλιά» στο σημείο που θα κείτεται αιώνια. 

Όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι έφυγαν από την χώρα και πλέον έχει μείνει μόνο η οικογένειά του η οποία και θα τελέσει τρισάγιο τις επόμενες ημέρες όπως συνηθίζει η παράδοση της εκκλησίας μας. 

stefania stefania stefania

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού
Νέα σοκαριστική καταγγελία για το μακελειό στα Βορίζια - «Καργάκηδες προσπάθησαν να σκοτώσουν το γιο μου πριν 3 χρόνια»
Αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στην Κρήτη - Η φερόμενη εμπλοκή των Καργάκηδων με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ζωοκλοπές και «οι Φραγκιαδάκηδες που πυροβόλησαν τα σπίτια τους», όπως λέει συγγενής του Φανούρη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου