Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κίνηση… παντού! Τρία τροχαία σε λίγες ώρες – Ποιοι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι

κίνηση
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δρόμοι μποτιλιαρισμένοι και οι οδηγοί… στενάζουν στην κίνηση. Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν τρία τροχαία σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής με αποτέλεσμα το… κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν έχει. Έχει όμως… σκόνη στην ατμόσφαιρα. Και κίνηση στους δρόμους της Αττικής. Αιτία όχι μόνο η ώρα αιχμής, αλλά και τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν νωρίτερα.

Το ένα έγινε στην οδό Μικράς Ασίας, στο ύψος του παλιού Κεράνη, στον Πειραιά. Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Δημιούργησε προβλήματα και κίνηση στην κάθοδο της Εθνικής, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι την έξοδο του Κηφισού.

Σύγκρουση αυτοκινήτων είχαμε και στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Φλοίσβου. Το μποτιλιάρισμα στην παραλιακή ξεκινά από το Ελληνικό και φτάνει σχεδόν στο ΣΕΦ. Προβλήματα υπάρχουν επίσης στην κάθοδο της Συγγρού, από το ύψος της Αμφιθέας.

Ένα τρίτο τροχαίο έγινε στην κάθοδο της Κηφισιάς, στο ύψος του ΟΤΕ. Τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί από το σημείο, αλλά δεν ήθελε πολύ να «κολλήσει» η Κηφισίας.

Που υπάρχει κίνηση

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυτή την ώρα προβλήματα εντοπίζονται:

– Στη λεωφόρο Κηφισού και στα δυο ρεύματα, από την Αχαρνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και από την Αθηνών έως την παραλιακή
– Στην άνοδο της Κηφισίας από την Κατεχάκη έως τη Φιλοθέη
– Στη Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως τη Βασιλίσσης Αμαλίας (άνοδος) και από Αμφιθέας έως το Δέλτα Φαλήρου (κάθοδος)
– Στην παραλιακή από το παλιό αεροδρόμιο έως την Καραϊσκάκη και

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις