Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε όλη την Αθήνα – Πού καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε όλη την Αθήνα – Πού καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση σε όλους τους μεγάλους δρόμους της Αθήνας και της Αττικής γενικότερα, καθώς το μποτιλιάρισμα στις Λεωφόρους Κηφισού, Μεσογείων και Κηφισίας επεκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα. Το ίδιο ισχύει και για την Αττική Οδό.

Η Λεωφόρος Κηφισού είναι… κατακόκκινη από το μποτιλιάρισμα στο μεγαλύτερο μήκος της τόσο στο ρεύμα προς Λαμία όσο και στο ρεύμα προς Πειραιά και οι οδηγοί χρειάζεται να έχουν τεράστια υπομονή όσο βρίσκονται στο δρόμο, λόγω της κίνησης.

Στο ρεύμα προς Πειραιά, το μποτιλιάρισμα παρατηρείται από το ύψος της Νέας Κηφισιάς, πριν τη γέφυρα Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι και μετά τα ΚΤΕΛ Κηφισού. Μποτιλιάρισμα και στο τέλος της Λεωφόρου Κηφισού, στον Ανισόπεδο Κόμβο Ποσειδώνος. Στο ρεύμα προς Λαμία, το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ποσειδώνος και φτάνει μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον δρόμο να «ανοίγει» σε λίγα σημεία.

Στην Αττική Οδό η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Σύμφωνα με την ενημέρωση στο X (πρώην Twitter), παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15′-20′ από Ανθούσα έως Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Πειραιά και 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.

Όσον αφορά τις καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, αυτές είναι 10′-15′ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας ενώ παρατηρούνται και καθυστερήσεις 5′-10′ στην έξοδο για Καρέα.

Μεγάλες ουρές αυτοκινήτων στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων αλλά και σε όλους τους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας. Οι Σταδίου, Πανεπιστημίου, Αμαλίας, Συγγρού, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού είναι απάτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, όπως και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος σε αρκετά σημεία και στα δύο ρεύματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις