Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού – Αυξημένη σε Κηφισίας και Μεσογείων

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σήμερα Δευτέρα (12.9.2022) το πρωί με τη Λεωφόρο Κηφισού, τις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων να είναι «κόκκινες» όπως και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανοίγουν και τα σχολεία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται αρκετά η κίνηση στους δρόμους όλης της Αθήνας, αφού οι γονείς θα πάνε μαζί με τα παιδιά τους για τον καθιερωμένο αγιασμό. 

Όπως φαίνεται και από τους παρακάτω χάρτες, η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού είναι αυξημένη από το Περιστέρι έως τη Νέα Φιλαδέλφεια τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην άνοδο από τους Αμπελόκηπους μέχρι το Νέο Ψυχικό και στην κάθοδο από το λεγόμενο «δαχτυλίδι» στο Μαρούσι μέχρι τη Φιλοθέη.

Η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων

kinisi kifisou

kinisi kifisias mesogeion

Αυξημένη είναι η κίνηση και σε διάφορα σημεία της Λεωφόρου Μεσογείων, όπως και της Λεωφόρου Αθηνών στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.

Η κίνηση γύρω από το λιμάνι του Πειραιά

kinisi peiraias

Η κίνηση στην Αττική Οδό

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Αν ισχύει το πόρισμα Καρώνη να σταματήσουν να κυκλοφορούν τα τρένα» λέει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Επίθεση της Άλμα Λάτα στον Δημήτρη Καρώνη αναφορικά με το πόρισμα για τα έλαια σιλικόνης και την πυρόσφαιρα μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη
Η Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη στη μοιραία σιδηροδρομική σύγκρουση το 2023
Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για sleepover στα σχολεία - «Επικίνδυνο trend για χολιγουντιανές φαντασιώσεις»
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας καταδικάζει γονείς και διοικήσεις ιδιωτικών σχολικών που διοργανώνουν διανυκτερεύσεις ζητώντας την υποχρεωτική συμμετοχή των εκπαιδευτικών
Σχολική τάξη