Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Αποκλειστικές εικόνες από το διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου στον Κολωνό

Η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες μέσα από το διαμέρισμα, όπου έμεναν ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και ο μικρός Νώε, στον τρίτο όροφο της δομής της “Κιβωτού του Κόσμου“, στον Κολωνό. Το διαμέρισμα άδειασε την περασμένη Παρασκευή (09.12.2022).

Όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά πλάνα του “Tlive”, βγαίνοντας από το ασανσέρ υπάρχει ο χώρος υποδοχής και στα δεξιά ένας χώρος, σαν στούντιο, όπου έμενε ο πατέρας Αντώνιος. Εκεί βρικόταν το κρεβάτι του, ένα μπιλιάρδο και όργανα γυμναστικής. 

Στα αριστερά, υπήρχε ένα διαμέρισμα με κουζίνα και υπνοδωμάτια, όπου έμεναν η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και ο μικρός Νώε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για επίθεση σε βάρος queer ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική – Του πετούσαν αναμμένα τσιγάρα
«Ήταν βάναυσοι, επιθετικοί και αισθάνονταν πλήρως ανέγγιχτοι. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε επιβάτες, μέσα σε έναν δημόσιο σταθμό, μέρα μεσημέρι. Κανείς δεν παρενέβη»
Οι τρεις νεαροί που επιτέθηκαν σε queer άτομο 3