Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν» δηλώνει εθελόντρια στο «Tlive»

Για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και τα βασανιστήρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» μίλησε εθελόντρια δομής στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive”.

«Ξέρω και τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τον γιο τους. Το καλύτερο κλίμα. Αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν. Αν αυτό το παιδί που είναι σήμερα 19 ετών, που του έκανε ό,τι του έκανε ο τάδε, ήταν 16 ετών. Αν τον κακοποιούσαν γιατί δεν πήγαινε στον πατέρα Αντώνιο κατ’ ιδίαν και να του πει ότι μου συμβαίνει αυτό κι αυτό. Δεν θα τον άκουγε; Γιατί δεν βγαίνει αυτός με τη φάτσα του;» ανέφερε αρχικά η εθελόντρια στο “Tlive”.

«Βοηθούσε όλον τον Βοτανικό, τα Σεπόλια, την Αττική… Παίρναμε καρότσια με πράγματα. Άρα είναι ψέματα. Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα. Αν συνέβαιναν αυτά 13 χρόνια, θα πήγαινα εγώ τις εγγονές μου; Αδύνατον! Δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι συμβαίνουν τέρατα στην Κιβωτό» πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 22χρονος έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 17
22χρονος έστησε καρτέρι και μαχαίρωσε αστυνομικό στην Χαλκιδική - «Δεν ήταν η πρώτη φορά που τον περίμενε»
«Ο 22χρονος είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι ανάμεσά τους, τον περίμενε και στο παρελθόν κάτω από το σπίτι του, 2-3 φορές» λέει κάτοικος της περιοχής
Περιπολικό 1