Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Με «σωματοφύλακες» κυκλοφορούσε ο πάτερ Αντώνιος

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Μετά τις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμών, αποκαλύπτονται και άλλα στοιχεία γύρω από το ηγετικό στέλεχος της ΜΚΟ. 

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να κυκλοφορούσε γύρω του με ορισμένους άντρες, οι οποίοι είχαν αναλάβει ρόλο «σωματοφυλάκων». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για άνδρες που ήταν πρώην τρόφιμοι στην «Κιβωτό του Κόσμου». Για παιδιά από κακοποιητικές οικογένειες που βρήκαν καταφύγιο στην ΜΚΟ και στη συνέχεια παρέμειναν ως εργαζόμενοι εκεί και «φύλακες» του πατέρα Αντωνίου.

Οι εν λόγω άνθρωποι μάλιστα συμπεριφέρονταν, σύμφωνα με το MEGA, ιδιαίτερα σκληρά στα παιδιά που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Με έλεγε τεμπέλη, εκνευρίστηκα και την κάρφωσα με κουζινομάχαιρο πολλές φορές» λέει ο 21χρονος μητροκτόνος της Λάρισας
Ο ξάδερφός του υποστηρίζει ότι πήγε σπίτι γιατί του ζήτησε να τον βοηθήσει να πετάξουν κάτι μπάζα και πως όταν κατάλαβε ότι η θεία του ήταν νεκρή έβαλε τις φωνές
Το θύμα και ο δράστης της δολοφονίας στη Λάρισα
«Ο 21χρονος με απείλησε ότι θα με μπλέξει στον φόνο, τρόμαξα» λέει ο ξάδερφος του μητροκτόνου στη Λάρισα
«Τα μάτια του γυάλιζαν και ήταν διάπλατα. Έπιασα τελικά την κουβέρτα με την θεία μου μέσα και από την ταραχή μου μου έπεφτε από τα χέρια» λέει ο ξάδερφος του 21χρονου
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα 14