Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Ντου» της οικονομικής αστυνομίας σε Βόλο, Καλαμάτα και Χίο

«Ντου» σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» πραγματοποιεί η Οικονομική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, νέα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για τη δομή του Βόλου της «Κιβωτού του Κόσμου», στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διεξάγεται, προκειμένου να διαπιστωθούν αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη έρευνα των δικαστικών αρχών ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022 μετά την επώνυμη καταγγελία για την δομή του Βόλου.

Η Οικονομική Αστυνομία έκανε την εμφάνισή της την Πέμπτη (24.11.2022) στην εγκατάσταση της “Κιβωτού” στο Διμήνι Βόλου, ταυτόχρονα με την επιχείρηση που ήταν σε εξέλιξη σε Καλαμάτα και Χίο.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες παιδιών αλλά και γονέων για όσα έγιναν στην “Κιβωτό του κόσμου” τόσο στη δομή του Βόλου, όσο και σε άλλες περιοχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 21χρονος με απείλησε ότι θα με μπλέξει στον φόνο, τρόμαξα» λέει ο ξάδερφος του μητροκτόνου στη Λάρισα
«Τα μάτια του γυάλιζαν και ήταν διάπλατα. Έπιασα τελικά την κουβέρτα με την θεία μου μέσα και από την ταραχή μου μου έπεφτε από τα χέρια» λέει ο ξάδερφος του 21χρονου
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα 14