Ελλάδα

Κλειστά σχολεία για τις Ευρωεκλογές: Όλες οι ημερομηνίες

Πιό «τυχεροί» οι μαθητές των δημοτικών σχολείων, «αδιάφοροι» για τις Ευρωεκλογές οι μαθητές των Λυκείων.

Χαράς ευαγγέλια για τους μαθητές, ειδικά αυτούς των δημοτικών, αφού τα σχολεία θα κλείσουν για τις Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα τα σχολεία που θα είναι εκλογικά κέντρα -σχεδόν όλα δηλαδή- δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή πριν τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και τη Δευτέρα, μετά από αυτές. Θα είναι δηλαδή κλειστά στις 24 και στις 29 Μαΐου.

Σε όσες περιοχές υπάρξει επαναληπτικός γύρος δημοτικών και περιφερειακών εκλογών (σ.σ. ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές) τα σχολεία θα κλείσουν επίσης την Παρασκευή 31 Μαΐου και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Αθροιστικά, τέσσερις ημέρες μαθημάτων θα γλιτώσουν οι μαθητές των Δημοτικών, ενώ δύο ημέρες οι μαθητές Γυμνασίων, καθώς γι αυτούς η σχολική χρονιά λήγει τυπικά στις 29 Μαΐου.

Από τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές δεν θα επηρεαστούν οι μαθητές των Λυκείων, καθώς η διδασκαλία ολοκληρώνεται στις 22 Μαΐου, πριν δηλαδή την διεξαγωγή των εκλογών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι - Οι αντιφάσεις, τα χρέη ύψους 500.000 ευρώ και τα ηρεμιστικά
Οικονομικά κίνητρα «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την στυγερή δολοφονία της γυναίκας - Προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι στο Κολωνάκι αλλά η μητέρα του αρνιόταν
Ελένη Παπαδοπούλου
Ανανεώθηκε πριν 29 λεπτά
12
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα, ο πατέρας και ο 6χρονος αδελφός του με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα - Τι λέει γείτονας και φίλος της οικογένειας στο newsit.gr για την τραγωδία στο Ρίζωμα
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»