Ελλάδα

Κλειστά σχολεία στην Αττική: Δραματική αύξηση της διασποράς σε παιδιά και έφηβους (video)

Το σκληρό lockdown στην Αττική τίθεται σε ισχύ από την ερχόμενη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 και τα σχολεία κλείνουν.

Τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες, με εξαίρεση τα σχολεία ειδικής αγωγής, που θα συνεχίσουν να λειτουργούν με φυσική παρουσία. Η απόφαση για τα κλειστά σχολεία λήφθηκε από τους ειδικούς, όταν είδαν να αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στα παιδιά μικρής ηλικίας. 

«Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό γιατί είναι ένα νέο στοιχείο, την περίοδο 24/01 – 30/01 είχαμε σημαντική αύξηση 11% στο ποσοστό των κρουσμάτων με ηλικιακό εύρος 0 έως 9 ετών» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. 

Η διασπορά στους ανήλικους 0-17 ετών από την 1η Σεπτεμβρίου έως και χθες 8 Φεβρουαρίου, αυξήθηκε κατά 1.565%.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πνίγηκε τουρίστας σε πισίνα στη Μύκονο μετά από χρήση ναρκωτικών - Στο Κέντρο Υγείας ακόμα ένα άτομο
Ο ένας από τους δύο άνδρες ανασύρθηκε ζωντανός, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του - Στο δωμάτιό τους βρέθηκαν ναρκωτικά
Πισίνα