Ελλάδα

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 05/10 λόγω κορονοϊού – Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ TH ΔΕΥΤΕΡΑ 05/10/2020 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ο κορονοϊός και η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα κρατήσουν κλειστά τμήματα σε σχολεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και τη Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2020.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 05/10/2020: Η έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη την Ελλάδα που παρατηρείται όλες τις τελευταίες μέρες έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές, καθώς δεν θέλουν να ξεφύγει η κατάσταση. Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2020 αλλά τις επόμενες μέρες νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε διάφορες περιοχές της χώρας καθώς έχουν καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού. Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς).

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στους δήμους της περιοχής, αναγκάζουν τις υγειονομικές Αρχές να κλείσουν τα σχολεία, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο Παιδείας έχει στον “αέρα” μια σελίδα (σ.σ. δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) η οποία ανανεώνεται διαρκώς με τα σχολικά συγκροτήματα που δεν θα λειτουργούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χτύπησαν τον 36χρονο γιατρό μπροστά στον γιο του για ένα κόκκινο φανάρι - Η στιγμή του ξυλοδαρμού στην Θεσσαλονίκη
Η αιτία της επίθεσης, ήταν γιατί οι 4 άντρες θεώρησαν πως ο 36χρονος οδηγούσε αργά, με συνέπεια να τους καθυστερήσει και να τους «πιάσει» το κόκκινο φανάρι
Η στιγμή της επίθεσης στον 36χρονο γιατρό 1
Στα ύψη η αγωνία για τον 43χρονο Σπύρο Σέββο που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι - Στο σκοτάδι ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 43χρονος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος με την εγχείρηση, που επρόκειτο να κάνει, καθώς είχε υποστεί ρήξη του ώμου του
Ο 43χρονος που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι