Ελλάδα

Κλειστοί τη Δευτέρα οι χώροι διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

Οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών καταστημάτων καφεστίασης σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν, εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Κλειστά θα παραμείνουν στις 21 Φεβρουαρίου τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας. Οι καταστηματάρχες του κλάδου διαμαρτύρονται για το μέτρο της εφαρμογής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

«Με την οικονομική κρίση δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Ήρθε και η απαγόρευση του καπνίσματος να μας αποτελειώσει», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών καφετεριών και καφε-ζαχαροπλαστείων Κοζάνης «Ο Ερμής», Καλλιόπη Σεμερτζίδου.

Πρόσθεσε, τέλος, πως οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών καταστημάτων καφεστίασης σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν, εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: «Η επιθεώρηση εργασίας είναι από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης
«Η Πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές προβαίνουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος»
φωτιά - τρίκαλα
Αποσωλήνωση της 6χρονης με εγκεφαλίτιδα επιχειρούν οι γιατροί στη ΜΕΘ του Παίδων – «Σαρώνει» η γρίπη στα παιδιά
Οι γιατροί αναμένεται εντός της ημέρας να επιχειρήσουν τη σταδιακή αφύπνιση του παιδιού, προκειμένου να το αποσωληνώσουν, με τα επόμενα 24ωρα να χαρακτηρίζονται κρίσιμα
Νοσοκομείο παίδων
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο Βιολάντα στα Τρίκαλα - «Με φώναξαν να δώσουμε DNA»
«Μέχρι να ταυτοποιηθούν οι σοροί η μητέρα μου θα θεωρείται αγνοούμενη» λέει ο γιος μιας εκ των πέντε γυναικών που εγκλωβίστηκαν μετά την έκρηξη στη βιομηχανία μπισκότων
Οι δύο από τις 5 γυναίκες που εγκλωβίστηκαν μετά την έκρηξη στη βιομηχανία μπισκότων «Βιολάντα» στα Τρίκαλα 6
«Κένταυρος»: Το ελληνικό αντι-drone σύστημα αναπτύσσεται σε πλοία, βάσεις και εξοπλισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων
Το «όπλο» της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας αναδεικνύεται σε αναπόσπαστο τμήμα της αμυντικής σχεδίασης για την αναχαίτιση μη επανδρωμένων αεροσκαφών
Το σύστημα «Κένταυρος» της ΕΑΒ