Ελλάδα

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2520: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2520, σήμερα Τετάρτη 22/05/2024. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 3,5,11,25,39,45. 

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα, για 10 χρόνια, καθώς αυτό είναι το έπαθλο για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Εκτός από τους νικητές της πρώτης κατηγορίας που προβλέπουν σωστά 6 αριθμούς, σταθερές μηνιαίες καταβολές θα λαμβάνουν και οι νικητές της δεύτερης, με 5 επιτυχημένες προβλέψεις. Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Στο νέο ΛΟΤΤΟ, οι νικητές στην τρίτη κατηγορία, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ.

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ έχουν στην δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, ενώ στη διάθεση τους παραμένει και η τυχαία επιλογή αριθμών.

Επιπλέον, με το ίδιο δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 42χρονος για εμπορία ανθρώπων – Βίαζε τα θύματά του, τα εξέδιδε και τα ανάγκαζε να συμμετέχουν σε ταινίες πορνό
O 42χρονος «παραμύθιαζε» τα θύματά του, ανάμεσά τους και μια ανήλικη, ότι είναι στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με «χοντρές άκρες» στο πολιτικό σύστημα
Περιπολικό
Μονή Μεγάλου Σπηλαίου: Στον ανακριτή ο ηγούμενος για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στα Καλάβρυτα – Έσπρωξε δημοσιογράφο
Κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο, ο ηγούμενος έσπρωξε μία δημοσιογράφο που τον ρωτούσε να πει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
Ηγούμενος