Ελλάδα

Kοινές περιπολίες Ελλήνων και Βουλγάρων αστυνομικών στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας

Kοινές περιπολίες Eλλήνων αστυνομικών με Βούλγαρους συναδέλφους τους μέσα στο Βουλγαρικό έδαφος εγκαινιάζονται αύριο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αυτό γίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας και ήδη βρίσκονται από τις 16 Ιανουαρίου στο Μπανσκο δύο Έλληνες αστυνομικοί που θα περιπολούν από κοινού με Βούλγαρους συναδέλφους τους.
 
Η συνεργασία αυτή αφορά στη διευκόλυνση και στην ασφαλή διαμονή ελλήνων τουριστών καθώς και για την πρόληψη και αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Ε.Ε. μπορούν να γίνονται κοινές περιπολίες και επιχειρήσεις μεταξύ όμορων ευρωπαϊκών χωρών σε βάθος 10 χλμ ένθεν και ένθεν της συνοριακής γραμμής. Ωστόσο αυτή η συμφωνία με τη Βουλγαρία διευρύνει το χώρο ανάπτυξης της κοινής δράσης.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το «κόλπο» του αναισθησιολόγου με τους βοηθούς, ο τρόπος δράσης με τα φακελάκια και η Porsche Cayenne
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αναισθησιολόγο του νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι», καθώς η μια καταγγελία μετά την άλλη για φακελάκια αποδυναμώνουν τους ισχυρισμούς του
Ο γιατρός που ζητούσε φακελάκια
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ποιος είναι ο «Λάμπρος» της 17Ν – Η Γαλλία, οι προκηρύξεις και η σύλληψη στους Λειψούς
Καταδικάστηκε για συμμετοχή σε όλες τις πράξεις της 17Ν από την ίδρυσή της το 1975 μέχρι και τον Ιούλιο του 2002, ενώ του αποδόθηκε ο ρόλος του ηγέτη και του καθοδηγητή της οργάνωσης
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος