Ελλάδα

Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος – Στα 70 ευρώ η ταρίφα για τα ραντεβού με τη 12χρονη

Σχεδόν… σηκωτό μετέφεραν οι αστυνομικοί τον 53χρονο που κατηγορείται ότι εξέδιδε ένα 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό. Ο άνδρας οδηγήθηκε, μαζί με άλλον έναν, στον ανακριτή ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Στους δύο φορητούς υπολογιστές του, στο κινητό του τηλέφωνο και σε ένα σκληρό δίσκο που κατασχέθηκε στο σπίτι του, ψάχνουν οι διωκτικές αρχές τα ανατριχιαστικά μυστικά του 53χρονου στον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη. 

Ο άνθρωπος που είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα προφίλ το οποίο σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούσε να προδώσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του, είχε πλησιάσει το ανήλικο κοριτσάκι και αφού την απειλούσε, στη συνέχεια τη βίαζε. Σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, φαίνεται να εξέδιδε το κοριτσάκι και σε άλλα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Ο 53χρονος είχε ανοίξει λογαριασμό σε ένα site γνωριμιών με σκοπό τις ερωτικές επαφές. Εκεί εμφάνιζε τη 12χρονη ως 16χρονη, δηλαδή τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία της και διαθέσιμη να βρεθεί με ενήλικους άνδρες έναντι χρηματικής αμοιβής. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες υπό την καθοδήγηση του 53χρονου, το κοριτσάκι συνομίλησε με περισσότερα από 200 άτομα. Από τον παραπάνω αριθμό, η 12χρονη κατέληξε σε δέκα ραντεβού που της έκλεισε ο ιδιοκτήτης του supermarket, στο οποίο εργάζονταν περιστασιακά το θύμα.  Η ταρίφα των ραντεβού που είχε καθορίσει ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνονταν, από 50 έως 70 ευρώ.     

Μετά τις συνομιλίες που εντόπισαν στο συγκεκριμένο site, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος των ερευνών τους στις ηλεκτρονικές συσκευές του 53χρονου. Από “σκανάρισμα” θα περάσουν τα δύο λάπτοπ και ο σκληρός δίσκος που βρέθηκαν στην κατοχή του, προκειμένου να ελεγχθούν αρχεία που να μαρτυρούν την φρικιαστική δράση του με τη 12χρονη αλλά και το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύμα του και άλλα παιδιά.  

Το ενδεχόμενο ο 53χρονος να έχει επαναλάβει κάτι ανάλογο και στο παρελθόν ή να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλα ανήλικα, εξετάζεται σοβαρά από τους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ., ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να διαταχθεί από την εισαγγελία η δημοσιοποίηση των στοιχείων του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 31 τραύματα στο σώμα του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 15χρονο στις Σέρρες και τα σενάρια που εξετάζονται
Το πρώτο από τα σενάρια είναι ο 17χρονος να δέχτηκε περισσότερα και ισχυρότερα χτυπήματα, ενώ το δεύτερο να έπεσε και σε δεύτερο χρόνο ο ανήλικος και πάλι θύμα ξυλοδαρμού από περισσότερα άτομα
Σέρρες
Αυθεντικές οι φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή – 262 ντοκουμέντα αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
«Η μακροσκοπική εξέταση, από έμπειρα στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού και ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του υλικού» αναφέρει στη δήλωσή της η Λίνα Μενδώνη
κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα 59