Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κολωνός: Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην ανακρίτρια οι δυο κατηγορούμενοι – Με διορισμένο δικηγόρο ο 53χρονος

Κλεισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μακριά από τα βλέμματα… όλων, οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό έφτασαν λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (12.10.2022) στα δικαστήρια για να απολογηθούν στην ανακρίτρια. 

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στον Κολωνό κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, ενώ ο 42χρονος πως είχε πολλές φορές βιάσει το παιδί. 

Ο βασικός κατηγορούμενος, ο 53χρονος άνδρας, “πρόσωπο υπεράνω υποψίας” δεν έχει δικηγόρο, αφού κανείς δεν έχει δεχτεί να αναλάβει την υπεράσπισή του. Έτσι, θα διοριστεί αυτεπάγγελτα κάποιος. Ο πρώτος που αρνήθηκε ήταν ο Βασίλης Χρονόπουλος. Και ο δεύτερος δικηγόρος στον οποίο έγινε κρούση, αρνήθηκε, επίσης.  

Η ανάκριση, πάντως, δεν αναμένεται να αναβληθεί ξανά. Σήμερα, εκπνέει το όριο των πέντε ημερών που μπορεί να κρατείται χωρίς απολογία, οπότε ο 53χρονος ή θα συναινέσει για την παράταση της κράτησής του αν ζητήσει προθεσμία ο δικηγόρος ή θα απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος. 

Ο 53χρονος άνδρας δεν έχει παραδεχτεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του Mega, αναμένεται να κατονομάσει πρόσωπο από το πολύ κοντινό περιβάλλον του θύματος και να το κατηγορήσει ότι έχει “στήσει πλεκτάνη” σε βάρος του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν. 

«Έφερε το κορίτσι στον οίκο ανοχής μου»

Μια ακόμη, αδιανόητη, αποκάλυψη ήρθε από την Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, πρόεδρο των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος, η οποία βρέθηκε στην Ευελπίδων για να καταθέσει στην ανακρίτρια πως ο 53χρονος πήγαινε, επί δυο μήνες, τη 12χρονη στον οίκο ανοχής που διαθέτει στο Γκάζι για να τη βιάζουν «πελάτες».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους η ίδια, εκείνη δεν ήταν στον οίκο ανοχής όταν πήγαινε ο 53χρονος αλλά τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Στην ερώτηση γιατί κάποιος υπάλληλός της δεν έκανε καταγγελία, απάντησε πως φοβούνταν. Είπε, επίσης, ότι ο κατηγορούμενος είχε πάει εκεί κι άλλα παιδιά.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις