Τετάρτη, 21 Φεβ.
10oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τι αποκαλύπτει προμηθευτής για τις μερίδες που έδινε ο «Άλλος Άνθρωπος»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τι αποκαλύπτει προμηθευτής για τις μερίδες που έδινε ο «Άλλος Άνθρωπος»

Νέα στοιχεία για την παρασκηνιακή δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου φέρνει στο φως το Live News, με προμηθευτή του «Άλλου Ανθρώπου» να προχωρά σε σοβαρές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Live News τη Δευτέρα (05.02.24), ο άνθρωπος που προμήθευε με μπολάκια τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ισχυρίζεται ότι του ζητούσε περίπου 1.000 κομμάτια την εβδομάδα. 

«Δεν υπάρχουν 8.000 μερίδες την ημέρα, είναι για γέλια. Θα έπρεπε να είχε μια ουρά μέχρι την Κόρινθο. Του πήγαιναν μπολάκια σαν δωρεές ή τα έπαιρναν από σούπερ μάρκετ ή από εμένα. Να ήταν 1.000 την εβδομάδα; Μπορεί. Να ήταν 2.000 (μπολάκια) κάθε μήνα; Τόσα θα ήταν», δήλωσε ο ίδιος προμηθευτής στο Live News.

«Στις αρχές φόρτωνε αρκετά μπολάκια. Μπορεί και 5.000, μπορεί το μήνα. Τα μπολάκια το τελευταίο διάστημα, τα είχε κόψει, δεν τα αγόραζε. Έπαιρνε ποτηράκια για χυμό και τσάι.

Με την αδερφή του μιλούσα το τελευταίο καιρό, αυτός ήταν εξαφανισμένος, πάνω από χρόνο. Ήξερε ότι θα βρει καλή τιμή σε εμένα. Να στοίχιζαν 500- 800 ευρώ; Από το καλοκαίρι και μετά πάντως τα είχε κόψει. Εγώ έκοβα τιμολόγιο στην εταιρεία που ήθελε να του κάνει δωρεά», είπε ο προμηθευτής.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις