Ελλάδα

Κορίτσι σφήνωσε σε δέντρο σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας

Αναστάτωση προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, καθώς ένα 8χρονο κορίτσι είχε σφηνώσει σε δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

Πράγματι, γύρω στις 14:30 της Τετάρτης (28.9.2022) κλήθηκε η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του κοριτσιού από το δέντρο. Το περιστατικό έγινε στο 74ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και στο σημείο έφτασαν άμεσα 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. 

Η 8χρονη προσπαθώντας, μάλλον, να ανέβει σε ένα δέντρο μέσα στον χώρο του σχολείου, σφήνωσε. Όμως, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
22χρονος έστησε καρτέρι και μαχαίρωσε αστυνομικό στην Χαλκιδική - «Δεν ήταν η πρώτη φορά που τον περίμενε»
«Ο 22χρονος είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι ανάμεσά τους, τον περίμενε και στο παρελθόν κάτω από το σπίτι του, 2-3 φορές» λέει κάτοικος της περιοχής
Περιπολικό 1
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα