Ελλάδα

Κορονοϊός: Ακόμη ένας θάνατος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – 260 οι νεκροί συνολικά

Ο κορονοϊός συνεχίζει το καταστροφικό του πέρασμα από τη χώρα μας και σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου καταγράφεται ακόμη ένας θάνατος ανεβάζοντας τον απολογισμό στους 260.

Τελευταίο θύμα μια 92χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ήταν στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι που χτύπησε ο κορονοϊός.

Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και αποτελεί το 16ο θύμα από τον οίκο ευγηρίας που έχει χάσει τη ζωή του από τον κορονοϊό. Πλέον οι νεκροί έχουν φτάσει τους 260 σε όλη τη χώρα ενώ χθες Παρασκευή είχαν ανακοινωθεί πέντε θάνατοι.

Πηγή: grtimes

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολλαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γονόρροιας και σύφιλης στην Ελλάδα - Προσοχή στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα
Συστήνεται η εξέταση για ΣΜΝ πριν από κάθε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό με νέους συντρόφους, καθώς πολλές λοιμώξεις μπορεί να είναι ασυμπτωματικές
ΕΟΔΥ: Πολλαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γονόρροιας και σύφιλης στην Ελλάδα – Προσοχή στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα 1