Ελλάδα

Κορονοϊός: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη – Εσπευσμένα Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας

O Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ μεταβαίνουν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη. Η τηλεδιάσκεψη με Τσιόδρα αι επιδημιολόγους.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη μετά την ανίχνευση του στελέχους της νοτιοαφρικάνικης μετάλλαξης του κορονοϊού στην περιοχή, όπου μεταβαίνουν εκτάκτως ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, η μετάβαση τους κρίθηκε απαραίτητη, σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Συγκέντρωση κυνηγών και ψαράδων

Στο μεταξύ, κυνηγοί και ψαράδες συναντήθηκαν στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και συνομίλησαν για το αγαπημένο τους χόμπι και για το πώς θα διεκδικήσουν από την κυβέρνηση την άρση της απαγόρευσης.

psaradesThes

Οι ίδιοι τονίζουν ότι επρόκειτο για ένα παράλογο μέτρο, καθώς δεν μπορούν να ασκήσουν μια κατά βάση μοναχική δραστηριότητα στην ύπαιθρο ή τη θάλασσα, την ώρα μάλιστα που έχουν ανοίξει τα εμπορικά καταστήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηχητικό ντοκουμέντο με τους 6 μοιραίους πυροβολισμούς της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα
Μέσα σε μόλις 11 δευτερόλεπτα, ο δράστης εκτέλεσε τον ιδιοκτήτη μέσα στο γραφείο του, έτρεξε πίσω από τον επιστάτη και τον πυροβόλησε πισώπλατα και στη συνέχεια έριξε άλλη μια σφαίρα στο κενό
Φοινικούντα: Ηχητικό ντοκουμέντο με τους 6 μοιραίους πυροβολισμούς της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
«Εγώ τον βρήκα νεκρό, τελειωμένο μέσα στο αμάξι» λέει η σύζυγος του 39χρονου που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της συζύγου του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών - «Δεν έχω πει στα παιδιά ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, του έστησαν καρτέρι» τόνιζει
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια
Νέα κατάθεση από τον ανιψιό του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα - Προχωρούν οι έρευνες για τη διπλή δολοφονία
Ο 33χρονος ανιψιός εκλήθη από την ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν κενά σε σχέση με τις προηγούμενες καταθέσεις του, αλλά και με κάποια νέα ευρήματα
Το 68χρονο θύμα στη Φοινικούντα