Ελλάδα

Κορονοϊός – Τζανάκης: «Ετοιμαστείτε ακόμα και για 45.000 κρούσματα ημερησίως»

Ανησυχητικές είναι οι εκτιμήσεις του Νίκου Τζανάκη για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς με την επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται στο άμεσο χρονικό διάστημα “εκτόξευση” των ημερήσιων κρουσμάτων“.

Όπως είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για “30.000 με 45.000 κρούσματα ημερησίως…. Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός”.

Ερωτηθείς για την υποπαραλλαγή “Κένταυρος”, ο κ. Τζανάκης εξήγησε ότι “φαίνεται να είναι 20% πιο μεταδοτικός από την Όμικρον 5. Είναι πολύ πρόωρο να πούμε κάτι για τη χώρα μας. Έχει τα φόντα να είναι το επόμενο στέλεχος που θα μας προβληματίσει, αλλά δεν συμφωνώ ότι το περιμένουμε σύντομα”.

Ακούστε όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έπαθα σοκ, του φώναζα να μαζέψει τα χέρια του», λέει η 22χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο
«Αυτός είχε μια σακούλα και έβαλε το χέρι του πάνω μου, εγώ και πάλι δεν έδωσα σημασία και μετά είδα ότι άνοιξε το χέρι του και με έπιασε στο μηρό» λέει στο newsit.gr η 22χρονη που δέχτηκε την σεξουαλική επίθεση
Λεωφορείο 2
Ο ΙΣΑ ζητά τα στοιχεία του γιατρού που συνελήφθη μετά από καταγγελία για «φακελάκι» στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
Ο ΙΣΑ διαβεβαιώνει ότι θα επιληφθεί του θέματος με πλήρη διαφάνεια και ταχύτητα, με γνώμονα την προάσπιση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του ιατρικού λειτουργήματος
Ιπποκράτειο νοσοκομείο 2