Ελλάδα

Κορυφαίος τουριστικός προορισμός η Ελλάδα και το 2024 για τους Νορβηγούς

Δυο βραβεία απέσπασε από τη Νορβηγία η Ελλάδα καθώς αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός για το 2024, ενώ και η Υπηρεσία Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Εξωτερικού Σκανδιναβίας, βραβεύτηκε ως Καλύτερος Ξένος Οργανισμός Τουρισμού για το 2023.  

Οι δύο νέες πρωτιές της Ελλάδας και του ΕΟΤ, ανακοινώθηκαν στην ετήσια τελετή των βραβείων «Grand Travel Awards» (GTA).

Τα «Grand Travel Awards» διοργανώνονται κάθε χρόνο εδώ και 26 χρόνια από τo επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό Reis και την ιστοσελίδα της ίδιας εταιρείας, Travel News, στην Νορβηγία και την Σουηδία.

Τα βραβεία GTA αποτελούν μάλιστα την πιο σημαντική ετήσια συνάντηση του κλάδου σε όλους τους τομείς της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας.

Σημαντικό κίνητρο για διακοπές που κάνει την Ελλάδα να ξεχωρίζει, είναι η πλούσια ελληνική γαστρονομία. Η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Νορβηγών με υψηλό δείκτη επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.

Η ηλικιακή ομάδα που φαίνεται να επισκέπτεται την Ελλάδα περισσότερο είναι οι άνω των 50 ετών, οι οποίοι κάνουν ταξίδια τέσσερις φορές κατά μέσο όρο. Ακόμα, είναι υψηλού εισοδηματικού επιπέδου και εκτιμούν τον πολιτισμικό πλούτο της χώρας, το αυθεντικό φυσικό περιβάλλον και την ελληνική κουζίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι αλλαγές για την εισαγωγή στα ΑΕΙ μέσα από το Εθνικό Απολυτήριο – Το χρονοδιάγραμμα και η τράπεζα θεμάτων
Βασικός στόχος είναι να ενισχυθεί ο ρόλος του Λυκείου και να αποκτήσει ουσιαστικό βάρος το απολυτήριο, ακολουθώντας πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη σε άλλα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά συστήματα
Σχολείο
Καιρός σήμερα: Βροχερό σκηνικό με καταιγίδες στο Ιόνιο και χιόνια στα ορεινά – Άνοδος της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 18 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός