Ελλάδα

Κως: Αυτοκίνητο έπεσε στα βράχια μέσα στο λιμάνι – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Στην προσπάθειά του να παρκάρει με την όπισθεν, ο οδηγός δεν έκανε σωστό υπολογισμό και βρέθηκε μία ανάσα από τη θάλασσα με το αυτοκίνητό του

Ατύχημα στην Κω όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε στα βράχια μέσα στο λιμάνι του νησιού. Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ο οδηγός.

Ο 65χρονος οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω.

Σύμφωνα με το vimatisko.gr, το πρωί της Τρίτης (06.05.2025), στην προσπάθεια να παρκάρει με την όπισθεν, δεν έκανε σωστό υπολογισμό και βρέθηκε με το αυτοκίνητό του μία ανάσα από τη θάλασσα.

Αμέσως έφτασε η Πυροσβεστική, ενώ με την βοήθεια και των παρευρισκόμενων, ο οδηγός βγήκε από τη θέση του συνοδηγού και απομακρύνθηκε με ασφάλεια.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε με χρήση γερανού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρπαξαν 2.000 ευρώ από τουρίστρια που ξέχασε την τσάντα της σε κατάστημα στο Ηράκλειο - Βίντεο από την κλοπή
Όπως φαίνεται σε βίντεο, το ζευγάρι κατεβαίνει στις τουαλέτες του καταστήματος, η γυναίκα βλέπει την τσάντα και την δείχνει στον άντρα που τη συνοδεύει και τελικά αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν.
Κλοπή στο Ηράκλειο
Αλλάζουν οι ράγες του μετρό στις Γραμμές 2 και 3 μετά από 25 χρόνια
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος, και προβλέπεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2026, με την αντικατάσταση 32 χλμ. σιδηροτροχιών στις στάσεις ΣΕΠΟΛΙΑ – ΔΑΦΝΗ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Μετρό Αθήνας 4