Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κως: «Δεν χτυπούσαν το παιδί, οι μώλωπες είναι από το παιχνίδι με τον αδερφό του» λέει η γιαγιά

Κως: «Δεν χτυπούσαν το παιδί, οι μώλωπες είναι από το παιχνίδι με τον αδερφό του» λέει η γιαγιά

Ξεσπά η γιαγιά του ενός έτους μωρού στην στην Κω που πέθανε το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024).

Μιλώντας στο TLIVE, η γιαγιά του μωρού από την Κω απορρίπτει το ότι οι γονείς του το χτυπούσαν και πως από αυτό υπήρχαν μώλωπες πάνω του. 

Γείτονες του ζευγαριού είχαν αναφέρει πως αρκετές φορές είχαν δει την 20χρονη μητέρα χτυπημένη, με τις μαρτυρίες για καυγάδες του ζευγαριού να είναι πολλές.

«Ο άντρας της, ο σύζυγος, την κακοποιούσε. Κάποιες φορές την είχαμε δει στη γειτονιά να φέρει και η ίδια κάποιους μώλωπες, σημάδια τα οποία δεν δικαιολογούσε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ωστόσο η γιαγιά του παιδιού αναφέρει πως δεν το χτυπούσαν οι γονείς του, και πως οι μώλωπες ήταν από το παιχνίδι με το αδερφάκι του, που είναι 3 χρονών.

Το χρονικό 

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 20 Απριλίου λίγο πριν τις 20:00 όταν η μητέρα διαπίστωσε πως το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στις 8 και 25 και επτά λεπτά αργότερα, μεταφέρθηκε το βρέφος στο νοσοκομείο, όπου στις εννέα παρά τέταρτο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το βρέφος στην Ρόδο δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής και πως οι εκδορές, που αυτό έφερε, προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα.

Οι γονείς που βρίσκονται υπό κράτηση προσπάθησαν να εξηγήσουν τα σημάδια που έφερε στο κορμάκι του το βρέφος επισημαίνοντας πως οφείλονταν σε μικροατυχήματα και χτυπήματα από τον δίχρονο αδελφό του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις