Ελλάδα

Κώστας Χαρδαβέλλας: Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο

Ώρες αγωνίας έζησαν ο Κώστας Χαρδαβέλλας και η οικογένειά του. Αλλά η περιπέτεια της υγείας που αντιμετώπισε ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αίσιο τέλος.

Την περιπέτεια της υγείας του έκανε γνωστή ο ίδιος ο Κώστας Χαρδαβέλλας με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο Facebook.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση χολής. «Χωρίς χολή πια, αλλά με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη, επιστρέφω άμεσα στην καθημερινότητα», έγραψε και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τον συγκίνησαν.

Κυρίως, ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, όπου έκανε την εγχείρηση για την αφαίρεση χολής. «Ευχαριστώ από καρδιάς την εξαιρετική χειρουργό Χρυσάνθη Αγγέλη, Επιμελήτρια Α της Γ Χειρουργικής και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παλεύουν καθημερινά με θεούς και δαίμονες!».

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Χαρδαβέλλα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 37
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
7