Ελλάδα

Κρήτη: Βανδάλισαν το κτίριο της 7ης ΥΠΕ – «Άρρωστοι άνθρωποι φαντασιώνονται ότι κάνουν επανάσταση» λέει ο Γεωργιάδης

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

Στόχος αγνώστων έγινε το βράδυ της Δευτέρας (07.04.25) το κτίριο όπου στεγάζεται η 7η Υγειονομική Περιφέρεια στην Κρήτη, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στα social media, ανέβασε φωτογραφίες με τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι σε έναν τοίχο του κτιρίου.

Ο υπουργός Υγείας σχολιάζοντας τον βανδαλισμό έκανε λόγο για άρρωστους ανθρώπους, οι οποίοι καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία «φαντασιώνονται ότι κάνουν επανάσταση». 

Την ίδια στιγμή σημείωσε πως το υπουργείο Υγείας έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Καλημέρα σας!

Κατά τις νυχτερινές ώρες προχώρησαν σε βανδαλισμό μέσω συνθημάτων στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Κρήτη) και της εξωτερικής περίφραξης του αύλειου χώρου, από ομάδα που αποκαλείται “προλεταριακή περίπολος’’.

Επιπρόσθετα πέταξαν στους γύρω χώρους προκηρύξεις των απόψεών τους.

Έχουμε κατάλληλα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Άρρωστοι άνθρωποι οι οποίοι καταστρέφοντας δημόσια περιουσία και μάλιστα του Υπουργείου Υγείας, φαντασιώνονται ότι κάνουν επανάσταση»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποσωληνώθηκε η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στο Κορωπί – Χτυπημένο και το 4χρονο παιδί τους
Το παιδί παραμένει σε κατάσταση σοκ και φέρει εκδορές, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του
Ζευγάρι
6