Ελλάδα

Ξάνθη: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από έκρηξη φούρνου – Εκτοξεύτηκε πόρτα και χτύπησε θανάσιμα το θύμα στο στήθος

Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στον συγκεκριμένο φούρνο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (03.11.2025) στη Ξάνθη από έκρηξη φούρνου σε επιχείρηση με τρόφιμα. Ένας άνδρας 60 χρόνων σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ένας ακόμη εργαζόμενος τραυματίστηκε ελαφριά στο πόδι.

Το δυστύχημα έγινε στον Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Τοπείρου στην Ξάνθη, όταν το θύμα έκανε εργασίες συντήρησης σε φούρνο που δεν βρισκόταν σε λειτουργία. Τότε, κάτω από αδιευκρίνιστό λόγο, έγινε ισχυρή έκρηξη με αποτέλεσμα η σιδερένια πόρτα του φούρνου να εκτοξευτεί και να χτυπήσει θανάσιμα τον 60χρονο στο στήθος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τόσο τον άτυχο άνδρα όσο και τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου.

Πληροφορίες από evros24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Erminio: Μήνυμα του 112 στην Αττική – «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα
Μήνυμα του 112 σε Αρκαδία, Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το μεσημέρι έως το βράδυ σήμερα» αναφέρεται στο μήνυμα του 112 στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας
Κακοκαιρία στην Πελοπόννησο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες