Ελλάδα

Ξέφραγο αμπέλι το Άγιο Όρος – Ένας αστυνομικός ανά δύο Μονές

Ελλιπής χαρακτηρίζεται πλέον η ασφάλεια στο Άγιο Όρος λόγω των μεγάλων ελλείψεων της περιοχής σε προσωπικό και αστυνομικά οχήματα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του agelioforos.gr, σε ένα αστυνομικό τμήμα και εννιά αστυνομικούς σταθμούς, αντιστοιχούν τρία οχήματα, τα οποία με δυσκολία προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όλη τη χερσόνησο.

Συγκεκριμένα κάθε αστυνομικός σταθμός έχει στην ευθύνη του τουλάχιστον δύο Μονές, Σκήτες και Κελιά, ενώ το μόνιμο προσωπικό σε όλο τον νομό έχει μειωθεί στα 475 άτομα, δηλαδή 110 λιγότερα από τα προβλεπόμενα τα οποία θα έπρεπε να είναι 585.

Διαβάστε περισσότερα στο www.dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρα: Ο πατέρας της την κούρεψε με το ζόρι πριν 3 χρόνια – Που εστιάζουν τις έρευνες οι αρχές
Εξετάζεται το αν η 16χρονη επιχείρησε να φύγει από τη χώρα με λεωφορείο από Αθήνα με πλαστά έγγραφα - «Την είχε κουρέψει ο μπαμπάς της, τα είχε σαν αγόρι, επειδή του ζήτησε να πάει κομμωτήριο» λέει συμμαθήτριά της
Η 16χρονη Λόρα