Ελλάδα

Ξεκινά απόψε το πατρινό καρναβάλι!

Απόψε το βράδυ η καθιερωμένη τελετή έναρξης στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου!

Οι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Εκπλήξεις, πυροτεχνήματα και πολλή μουσική περιμένουν τους επισκέπτες ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου θα υπάρχουν δύο σκηνές, μία στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου και άλλη μια στον εξώστη του Δημοτικού Θεάτρου “Απόλλων”.

Ο τελάλης πάνω στο άρμα του ξεκινώντας από το Δημαρχείο θα διαλαλεί την έναρξη του καρναβαλιού. Μόλις το άρμα φτάσει στο Δημοτικό Θέατρο, τα φώτα θα σβήσουν και θα ακουστεί ο ήχος των ντραμς που έχουν τοποθετηθεί στον εξώστη.

Ο κεντρικός προβολέας θα στραφεί στον τελάλη που θα σημάνει την έναρξη του καρναβαλιού για το 2011.

Στη συνέχεια, θα αναλάβουν οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Ζακελίνα Κυρούση και Δημήτρης Πολίτης που θα βρίσκονται στην κεντρική σκηνή της πλατείας. Οι δύο τους μέσα από έναν χιουμοριστικό διάλογο θα προαναγγείλουν την έναρξη που θα κηρύξει αμέσως μετά επισήμως ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Βασιλιάς Καρνάβαλος που θα εμφανιστεί με τη συνοδεία της Μπάντας του Δήμου αλλά και πλήθους καρναβαλιστών.

Πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό της Πάτρας ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν βραβεία σε καλλιτέχνες που με τη μουσική τους συνέβαλαν στο θεσμό του Καρναβαλιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται «πολική» εισβολή σε όλη τη χώρα - Κατακόρυφη «βουτιά» της θερμοκρασίας από την Κυριακή θα ντύσει στα λευκά ακόμη και την Πάρνηθα
Από την Κυριακή θα ξεκινήσει χιονόπτωση και σε χαμηλότερα υψόμετρα στα βορειοανατολικά - Τη Δευτέρα τα χιόνια θα επεκταθούν σε όλα τα ανατολικά της χώρας από τα 300 μέτρα και πάνω
Καιρός
5
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα