Ελλάδα

Ξέσπασμα διάσημης ηθοποιού κατά Βούτση: Κάνουν το σταυρό τους! Πώς σας ξέφυγαν;

Δε λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις με τα όσα δηλώνει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τη θρησκεία...

Με τον πρόεδρο της Βουλής να δηλώνει προσφάτως ότι “η Ελλάδα δε μπορεί να είναι ταλιμπάν της Ορθοδοξίας” και ότι “δεν είμαστε λαός ορθόδοξος”, ξέσπασε μια “βροχή” από σχόλια στο διαδίκτυο.

mpoteli

Η ηθοποίος Μελίνα Μποτέλλη, δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα δηλώνει τελευταία ο Πρόεδρος της Βουλής και σε μία “καυστική” ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

“Θα συνιστούσα σε κάποιους να μη δουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Θα απελπιστούν. Οι πιο πολλοί δρομείς πριν τρέξουν κάνοτν την προσευχή τους, το σταυρό τους, υψώνουν τα χέρια προς τον ουρανό. Μετά τον αγώνα ξανακάνουν το σταυρό τους και κάποιοι μάλιστα γονατίζουν με το βλέμμα και τα χέρια προς τον ουρανό σαν ευχαριστία.. Το εκνευριστικό είναι πως νικάνε κιόλας, παίρνουν και χρυσό κύριε Βούτση. Μας πώς σας ξέφυγαν;”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας