Ελλάδα

Κυψέλη: Αυτό ήταν το κολαστήριο του 7χρονου Αντρέα – Βίντεο ντοκουμέντο από τον αυτοσχέδιο τάφο του

Το διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Σκιάθου 5 στην Κυψέλη, είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για τον 7χρονο Αντρέα που δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του την ώρα που εκείνη -όπως κατέθεσε- βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και έπαιζε video game!

Η στυγερή δολοφονία έγινε το 2017 και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβαν τη σορό του αδικοχαμένου παιδιού, που είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον 33χρονο Πολωνό.  

Τόσο η μητέρα, όσο και ο σύντροφός της άφηναν το παιδάκι νηστικό για μέρες. Κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκε και τότε ο Πολωνός του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, προκαλώντας του ασφυκτικό θάνατο. 

kipseli

kipseli

kipseli

kipseli

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr με τον αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο 33χρονος με τούβλα, στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου έκρυψε τη σορό του 7χρονου.

Αργότερα, που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με την μητέρα του αγοριού.

gadaexihniasi

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δυο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε μέσα σε ένα καναπέ.

kipseli

kipseli

Αστυνομικοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (12.02.2022) μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν την 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφος της ήταν απόλυτα ψύχραιμοι, δεν έκλαψαν, δεν αντέδρασαν, παρά μόνο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα. 

Η τελευταία ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του παιδιού το είχε πάρει μαζί του στην χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο βιολογικός πατέρας του Αντρέα ζει με την 8χρονη κόρη του και αδερφή του αδικοχαμένου αγοριού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ – ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Διονύση Σαββόπουλο: Το καλοκαίρι στο βουνό, το σπίτι που του παραχώρησε και το πρόσφατο τηλεφώνημα
«Μια μέρα πριν καιρό μου τηλεφώνησε ξαφνικά, "μπράβο" μου λέει γίνεσαι πολύ καλός άνθρωπος"», αποκάλυψε, περιγράφοντας και ένα καλοκαίρι όπου βρέθηκαν μαζί στον Κίσσαμο
Διονύσης Σαββόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης
Η ξεχωριστή παρουσία του Διονύση Σαββόπουλου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας - Οι μουσικές του ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο
Με υψωμένο ένα τύμπανο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Διονύσης Σαββόπουλος έδινε το ρυθμό στους αθλητές που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα δισεκατομμύρια τηλεθεατές
Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας
Διονύσης Σαββόπουλος: Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Ελευθερία Αρβανιτάκη και πλήθος τραγουδιστών αποχαιρετούν τον σπουδαίο τραγουδοποιό
Το δικό τους «αντίο» είπαν επίσης ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, η Κλαυδία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Πέγκυ Ζήνα και πολλοί άλλοι
Διονύσης Σαββόπουλος
Επίθεση με γκαζάκια στα Jumbo στο Μαρούσι – Δεύτερο «χτύπημα» σε κατάστημα ίδιας αλυσίδας μέσα σε λίγες ημέρες
Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει γκαζάκια στην είσοδο του Jumbo στο Μαρούσι με αποτέλεσμα να εκραγούν, να προκληθούν ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος και μια μικρή φωτιά
Φωτιά στα Jumbo στο Μαρούσι