Ελλάδα

Κυψέλη: «Μετανιώνω βαθιά για όσα έκανα», λέει ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τον υπάλληλο καθαριότητας

«Ήταν αδικαιολόγητο και απαράδεκτο το συμβάν»

Αυτοβούλως, μαζί με την δικηγόρο του, εμφανίστηκε την Παρασκευή (13.06.2025) σε αστυνομικό τμήμα ο 34χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμού του υπαλλήλου καθαριότητας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην Αχαρνών στην Κυψέλη.

Πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος, από το οποίο κατέβηκαν τα τρία άτομα που χτύπησαν τον εργαζόμενο στην περιοχή των Πατησίων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (07.06.2025). Ο άνδρας, που κρυβόταν προκειμένου να μην περάσει αυτόφωρο, συνελήφθη τελικά χθες λίγες ώρες αφότου παρουσιάστηκε στις αρχές.

Στον 34χρονο ασκήθηκε ποινική του δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και βίας κατά υπαλλήλων.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη προς τον υπάλληλο του Δήμου για την απερίσκεπτη συμπεριφορά μου. Το περιστατικό που συνέβη, ήταν αδικαιολόγητο και απαράδεκτο.

Αναγνωρίζω πλήρως το λάθος μου και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την πράξη μου. Μετανιώνω βαθιά για όσα έκανα και για την ταλαιπωρία και το φόβο που προκάλεσα στον άνθρωπο αυτόν την ώρα της δουλειάς του. Θέλω να του ζητήσω και προσωπικά συγγνώμη, αν μου το επιτρέψει, αλλά και δημόσια να δηλώσω τη μεταμέλειά μου», δηλώνει ο 34χρονος κατηγορούμενος.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Κατσαδήμας, δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου.

«Αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή το λάθος της πράξης του. Ο λόγος που εμφανίστηκε μετά από μέρες ήταν γιατί ήθελε να ηρεμήσει και να βρει έναν τρόπο να εμφανιστεί και αν αντιμετωπίσει τις συνεπείς των πράξεών του. Ήταν από την επήρεια. Είχε αποχωρήσει από μλια εκδήλωση και είχε πιει κάπως παραπάνω και αντέδρασε λανθασμένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τον Μάιο η δίκη των 38 φοιτητών που συνελήφθησαν στο ΑΠΘ - Μερικοί αρνήθηκαν να δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα
Υπήρξε κώλυμα λόγω του συνηγόρου υπεράσπισης - Το χρονικό των συλλήψεων και η απόφαση για την απαγόρευση συγκεντρώσεων μετά τα αιματηρά επεισόδια της 7ης Φεβρουαρίου
Πάνω από 40 προσαγωγές σε νέα επέμβαση της αστυνομίας στο ΑΠΘ
Καταιγίδες, ισχυρές βροχές και χαλάζι σε 7 περιοχές μέχρι το Σάββατο - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης
Άνεμοι έως 8 μποφόρ θα πνέουν έως το βράδυ της Παρασκευής - Δυτική και ανατολική Στερεά, Πελοπόννησος, ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά του βορείου ανατολικού Αιγαίου αλλά και Δωδεκάνησα, στο επίκεντρο των φαινομένων
Βροχή