Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα σήμερα 23 Μαϊου – Τι ώρα ανοίγουν, τι ώρα κλείνουν

Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα σήμερα 23 Μαϊου – Τι ώρα ανοίγουν, τι ώρα κλείνουν

Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα, σήμερα 23 Μαϊου 2021. Ποια καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα. Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/05: Τη δυνατότητα να είναι ανοιχτά έχουν τα καταστήματα σήμερα, Κυριακή 23 Μαΐου 2021, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, που είναι σε ισχύ από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 06:00.

Η σχετική απόφαση αφορά στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) φαρμακεία, βενζινάδικα καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων και το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 07.00 μέχρι τις 22:30 με την εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 01.00 τη νύχτα, και τα φαρμακεία και τα πρατήρια που λειτουργούν με βάση τος ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Για τα λιανεμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, επίσης επιτρέπεται η λειτουργία τους αυτή προσεχή Κυριακή.

Το ωράριο λειτουργίας είναι διευρυμένο από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να βεβαιωθείτε εάν είναι ανοιχτό την Κυριακή το κατάστημα που σας ενδιαφέρει, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του ή τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις