Ελλάδα

Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε 3.886.590 ευρώ τον Φεβρουάριο

Το Λαϊκό Λαχείο διένειμε τον Φεβρουάριο συνολικά 3.886.590 ευρώ, παρότι σημειώθηκαν τέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ και δεν βρέθηκε νικητής που να κερδίζει τον μεγάλο λαχνό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, επτά τυχεροί παίκτες κέρδισαν 5.000 ευρώ, άλλοι 375 κέρδισαν από 1.000 ευρώ και 1.031 παίκτες κέρδισαν από 200 ευρώ ο καθένας. Στις υπόλοιπες μικρότερες κατηγορίες κερδών διανεμήθηκαν 2.870.390 ευρώ.
Ο Φεβρουάριος ήταν ο πρώτος μήνας κατά τον οποίο το Λαϊκό Λαχείο άρχισε να διανέμει σίγουρα κέρδη 100.000 ευρώ σε έναν νικητή ανά κλήρωση. Ο πρώτος τυχερός λαχνός εγγυημένου κέρδους βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι τρεις στην Αθήνα.
Στην κλήρωση της Τρίτης, 6 Μαρτίου 2018, το Λαϊκό Λαχείο, ύστερα από εννέα συνεχόμενα τζακ ποτ από την αρχή του χρόνου, θα μοιράσει συνολικά 5.000.000 ευρώ στους νικητές, συμπεριλαμβανομένου και του εγγυημένου κέρδους των 100.000 ευρώ.
Το Λαϊκό Λαχείο διατίθεται από λαχειοπώλες και πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η κλήρωσή του πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, στις 20:50 και μεταδίδεται απευθείας σε ειδική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η δεύτερη 17χρονη μετά την πτώση της από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
Το κορίτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τη συνοδεία αστυνομία, ενώ συγκεντρωμένο στο Ασκληπιείο είναι η μητέρα και οι συγγενείς του κοριτσιού που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή
Από αυτήν την πολυκατοικία έπεσαν οι δύο 17χρονες
Καρέ καρέ οι δραματικές στιγμές μετά την πτώση των δύο κοριτσιών από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
Στις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr κάτοικοι τη πολυκατοικίας μετά τον δυνατό χτύπο που άκουσαν από την πτώση των δύο κοριτσιών κατέβηκαν στο πάρκινγκ, ενώ μέσα χρόνο ρεκόρ έφτασαν δύο ασθενοφόρα
Ηλιούπολη: Καρέ καρέ οι δραματικές στιγμές μετά την πτώση των δύο κοριτσιών από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας